Patent IPO Creative Commons License 2012.08.11 0 0 31763

Remélem élő kaszinóban voltál, ahol krupié osztja a zsetonokat és gurít!

Ha igen, akkor eljárogathatnál csak nézelődni is és néha alaptéttel játszani valamit. De sose csak a véletlenre bízd, hanem legyen valami szisztéma és majd kitapasztalod. Teljesen más, mint az online.

Nagyon sok időnek el kell telni ahhoz, hogy kialakuljon egy érzék, hogy akkor és ott abban a kaszinóban éppen mit kell játszani. Sokszor vitatták itt, hogy nincs manipulálva, ezt én nagy ívben letojom, mert meggyőződésem , hogy ritka, hogy nem nyúlnak bele.

Néha éppen ezt lehet kihasználni, mert van olyan módszerem, amikor erre utazok. Sajátmaguk teszik kiszámíthatóvá, hogy melyek az esélyesebb számok, vagyis egy szám halmaz, aminek nagyobb az esélye, hogy következik.

Sose játsz ha egyedül vagy az asztalnál, az kész öngyilkosság. Akkor jó, ha van néhány balek, aki beteríti az asztalt, mellettük el lehet lapulni, senki nem figyel rád.

Három szisztémát játszok, ebből egyik az, amikor úgy látom, hogy nem nyúlnak bele a játékba.

A másik kettő, amikor a digitális kijelzőn a 12-14 számból azonnal látni, hogy nem csupán  a gravitáció határozza meg a golyó útját.

Ha sorozatok vannak folyamatosan,. akkor arra játszok rá.

Ha szám ismétlődések, akkor arra. Ezeket elmondom, remélem érthető lesz. Megpróbálom röviden. Hongsúlyozom, ez online játékra nem érvényes...úgy gondolom:

Ha azt látod, hogy sorozat van, akkor azonnal lépj a játékba, de csak 5 vagy 6 sorozat után. Sokkal jobb az esélyed, mert azt hiszem nem kell elmagyaráznom, milyen hatványozottan növekszik a tét, ha veszítesz és követni akarod. Én sosem duplázok, hanem a következő szerint rakom a téteket:

1

3

7

15

és így tovább

Látszatra ez még jobban emeli a téteket, de többet nyersz vele, nem csak egy egységért kockáztatsz. A nyeremény így:

1

2

3

4 egység

és így tovább

Ha megvárod a 6-os sorozatot, akkor nem kockáztatsz annyit, mert sima duplázásnál is felraktál volna így 1, 2, 4, 8, 16, 32 egységet, 63 egység 1 egység nyereményért. Így viszont most kezded 1 egységgel. Nem hiszem, hogy ehhez kell magyarázat. Nem tudom otthon hány asztal van egy kaszinóban, itt Londonban általában 6, de ennél több is előfordul. Járok körbe és figyelem, hogymikor hol vannak sorozatok.

Nem csak a színeket figyelem, hanem páros-páratlant és a 1-8, 19-36 mezőkre is figyelek. Lehetőleg az utolsó pillanatban rakd meg mielőtt a krupié benyögi, hogy ,, No more bet, please" . Ha többen vannak, mások hóna alatt szépen lerakom és elhátrálok, majd nyúlok a nyereményemért vigyorogva. Itt a külső mezőkre az alap 5 font. Általában 300 font a limit,de ez változó helyenként.

 

Ha számismétlődések gyakoriak, akkor arra rakok. Nem egy vagy két számot nézek ki, hanem mindig az utolsó kettőt, ami nyerő volt. Gyakran előfordul, hogy a 12-14 számot tartalmazó kijelzőn közvetlenül egymás után is előfordul ugyanaz a szám, de ez ritka. Gyakoribb, hogy a két azonos szám másodikként jön elő, tehát csak egy szám van köztük, ami nem az ismétlődő. Ha a két utolsó nyerőszámot játszod meg, így nyerhetsz ebben az esetben is. Hosszú megfigyeléssel rájöttem, hogy nagy az esély arra, hogy max néhány tétemeléssel be fog jönni a kettő közül az egyik szám.

Így ha jók az idegeid és van elég kockáztatni való pénzed, akár 40 gurításig is húzhatod és holt biztos, hogy addigra lesz ismétlődés a két szám valamelyikéből. Igaz, hogy addigra közel 200 egységet meg kell raknod, de a nyereményed 71 egység lesz és mindez egy óra alatt.

 

Nem tudom elég érthetően írtam-e le, remélem igen. Azt a módszeremet, amiről többször is írtam, még nem szeretném közreadni.