Flakvierling Creative Commons License 2012.08.08 0 0 66933

Végül is azt látsz bele, amit szeretnél, elég szomrú, hogy neked ez jött le. Én mások hozzászólásaiért nem vagyok felelős, de azt tartom, hogy ide senki nem azzal a céllal írt be az Ikarus projekttel kapcsolatban, mert ellenzi vagy fujjolja azt. Én biztos nem írtam semmi ilyet. Valójában te köpködöd le durván a többiek hozzászólását, csak észre sem veszed.

 

Ismét igazolódott az a feltevésem, hogy tapasztalatot, tanácsot megosztani nyilvános fórumon nem lehet, mert mindig lesz aki megtámad miatta, mondván, hogy ellene vagyok bárminek is. Jobb lett volna, ha személyesen írom meg a kollégánknak, mit is érdemes fontolóra vennie, mielőtt tényleg komolyan belekezd és napokat, heteket és százezreket áldoz olyasmire, ami esetleg végül nem úgy sül el ahogy első látásra kinéz a dolog.

 

((Az pedig, hogy én miért akartam félbehagyni a modellezést fél éve, legyen az én dolgom, de röviden csak annyit róla, hogy azóta nem vállaltam semmit. És nem is fogok, mert abba fogom hagyni. De ez legyen az én dolgom.))

Előzmény: Pijotr76 (66929)