M.Zoli Creative Commons License 2012.07.27 0 0 376

A csehek aranya Csehszlovakian belul szinten 52-53% volt.

 

Ne gyere azzal, hogy hamisitottak a statisztikat, mivel egyreszt a magyarorszagi statisztikai adatok sem biztos, hogy korrektek, masreszt 1-2 % elteres, az nem nagysagrendi elteres, igy az alaphelyzet rendkivul hasonlo.

 

Fogalmazd at az allitasod, mivel pontatlan. Nem nemzetisegek nem kertek Magyarorszagbol, hanem a nemzetisegek tagjai eltero aranyban voltak elszakadas partiak, vagy maradas partiak.

 

A Magyar allam kulturfolenyre epitett asszimilacioja meglehetosen ala volt tamasztva fizikai nyers fizikai erovel is. Nemzetisegi iskolak bezarasa, nemzetisegi teruletekre magyar tanitok kuldese, akik kikenyszeritettek a nem magyar diakokbol, hogy csak magyarul beszeljenek, stb. Ez termeszetesen nem merheto pl. a Hideg Hetek meszarlasaihoz, teljesen mas kategoria.

 

Csak informacio keppen. Pl. Azok a szlovakok, akiket a tanitojuk vonalzoval, palcaval vert az iskolaban, ha megszolalt szlovakul, azok egy eletre meggyuloltek minden magyart. Ami konkret eseteket ismerek, azok mar 38-44 kozottiek, de 18 elottrol nem ismerek tulelot.

 

Amugy visszaterve a propagandara. Az nem propaganda kerdese, hogy igyekszek minden dolgot tobb szemszogbol vizsgalni. Az hogy te csak a magyar "igazsagot" ismered, es mast nem vagy hajlando elfogadni, az nem jelenti azt, hogy igazad is van.

Előzmény: showtimes (372)