Semmisem Creative Commons License 2012.07.25 0 0 846

Hát persz h jelent annyit a enkifutás. Azt is irtam, h ha a szokásos kísérletező hozzállásoddal rámennél a megállítás fejlesztásáre, akkor mégtöbbet jelentene. Ugyanis ezek szerint jol gyorsítod, erősen ishajítod, és a technikád is csiszolt lehet. Tehát egy minimális lassabb nekifutás és egy bombasztikus lecövekelés olyan gyorsítást adna az egész rendzsernek, h 45 m fölé mennél.

A térd, boka és csípő viszonlyatait és részmozdulatokat erősiteném meg, azaz tenném képessé a hirtelen nagyon erős megállitásra. Figyelgettem az elite gerelyhajítókat is, sok potenciál van még a megállítás evolúciójában.

 

Sokat szökdelek egyébként, de ezt irtam neekd télen is, nagyon jóféle rezgés, pl ha csak pattog az ember. felrázok minden szövetet mechanikailag a vérkeringés is serken, majd egy fejen állás, ahogy mondnai szoktad az is felkavarj a leüllepedett gravitácio által lehuzott részecskéket. utána jöhet a mozgás, és a vérkeringés már pucol is. A szökdeléseknek meg egész széles skáláju frekvenciája lehet.

 

Igen be van épitve szinte az összes praktika amit itt megosztottál(unk). Ha tömött zsufotl helyre megyek vagy tudom h sokáig leszek zárt térben, meg is könnyeztetem magam, állkopácsolás, és eleve frissebben tele nyákkal megyek be. Próbálok figyelni a szem dolgára is, sokat vagyok azér tgép előtt, vagy szobában, ugyh ha kiszabadulok már tornáztatom is. könnyeztetm.

Előzmény: ghepard (840)