Bazsa4muse Creative Commons License 2012.07.24 0 0 715

Sziasztok,

 

lassan 1,5 éve hogy megvettem használt 1.6-os benzines 308-asomat. A mostani problémám eléggé zavaró, és szerintem veszélyes is, viszont az első szakszervízben nemsokat tudtak hozzátenni a problémámhoz, és a megoldási javaslatok is lehúzósak, semmint megnyugtatóak.

Probléma: menet közben a kocsi, mindentől függetlenül, bármikor, bármilyen fordulaton, sebességben, de olyat tesz, hogy kialszik egy pillanatra a lámpa, aztán vissza. műszerfalvilágítás dettó. Másik pedig, ugyancsak bármikor beindítja magától a hátsó szélvédőmosót és még tisztítót is nyom rá :) Az ablaktörlő kevésbé zavar, de a lámpakialvást veszélyesnek látom, főleg éjszaka autóoályán, amikor 130-as tempónál egy pillanatra egy tök sötét golyóvá alakulok. Illetve a forgalomban veheti úgy egy másik szereplő, hogy villantok, és ő mondjuk elindul, pedig én nem akartam ezt jelezni.

Ja igen: szerviz: nem találtunk semmi hibát, frissítünk egy sw-t ha van rá, és ha az sem oldja meg akkor bajuszkapcsoló csere.

Szerintetek egy bajuszkapcsoló cserével; sw frissítéssel kezelhető lesz? Vagy hova vigyem, ahol mondjuk több nyomon is elindulnának, és nemcsak a gépre kötnék rá?

Köszönöm előre is a tanácsokat.

 

Ui.: vagy ezzel függ össze vagy sem, de hideg motorral igencsak nyüglődik az 1.6 benzin 120LE, összevissza pörög, és ha nem várom meg míg szépen beáll, és elindulok, akkor fullad, felbőg, mintha egy szőke nőként startoltam volna :)