Törölt nick Creative Commons License 2012.07.24 0 0 5751

Jó, hogy ezeket említetted!!!!

Rengeteg hasonló vizsgálaton átestem én is, már majdnem el is felejtettem, és szeretném is elfelejteni!

Vizsgák között jöhettem haza, s a kórházi váróteremben vártam a különféle vizsgálatokra (mert ott csinálják): vastagbélröntgen, végbéltükrözés, ultrahangok, gyomotrükrözés kétszer (DE SOHA SOHA TÖBBET NEM MEGYEK, MÉG HA AZ ÉLETEM MÚLIK RAJTA AKKOR SEM, max olyan orvoshoz, aki valamit csinál, hogy hasson az a .... érzéstelenítő, mert nálam semmit sem ért egyik alkalommal sem.) Ezek voltak a belgyógyászati kivizsgálások. Nálam is belgyógyászati problémával kezdődött a tünetek nagy része, ezért nem is gondoltunk arra, hogy tényleg lyme lenne (még ha a vérvétel igazolta is volna). Már allergiától elkezdve az ételérzékenységik mindenre gondoltunk. Ilyen jellegű vizsgálatok is voltak. Nőgyógyászati vizsgálatok is (miután eljutottam egy olyan orvoshoz, aki tényleg megvizsgált!!!!! előtte pedig vidéken csak mosolyogva rám mondták, hogy ne idegeskedjek, igyak gyógynövény teát, az majd segít..... (s nem ez volt az egyetlen eset, mikor engem is pszichikai esetnek tituláltak, s úgy, hogy közben voltak pozitív leleteim, nem volt minden negatív). 

Mai napig áldom azt a kedves doktornőt, akihez pesti tartózkodásom alatt eljutottam, és korrekt nőgyógyász, és kiderült, hogy ureaplasma-m volt, ami meddőséget is okozhat hosszú távon és komoly dózisú antibiotikum kellett hozzá, napi 1000 mg két hétig..... 

Tényleg mindenkinek azt tanácsolom, hogy harcoljon az egészségért és a jogaiért és ha úgy érzitek, hogy gond van, ne törődjetek bele abba, ha csak legyint egyet az orvos, mert pl túl költséges egy vizsgálatot állami úton elintézni stb. stb...... és inkább nem csinál semmit, csak mossa kezeit! (De magán rendelésen is csak mosolyogva közölte a nőgyógyász régen aki egy főorvos volt egy megyei központú városi kórházban, hogy á nincs magának semmi baja, biztos csak figyeli magát nagyon, azért vannak fájdalmai stb, ne aggódjon, igyon gyógynövény teát azt elmúlik, el is hittem neki, elhittem, hogy pszichikai eset vagyok egy vad idegen embernek.) 

Erre nem sokkal később sztk úton egy áldott lelkű doktornőnél kiderült, hogy tényleg komoly dolog okozta, mert uraplasma!

Most megint gondom van, de egyelőre nem tudom, hova forduljak, mert megint vidékre kerültem, és hát az a tapasztalatom, errefelé nem jut előbbre az ember, és ha azt mondom, most meggajdult a menzeszem és iszonyat alhasi fájdalmaim vannak stb. stb... akkor ált az a válasz, ne idegeskedjen annyit (bár lehet tévedek, lehet, hogy most jó orvoshoz kerülnék, a fene tudja)...... De eddig sajnos a környéken rossz volt a tapasztalatom, én legalábbis nem jutottam előbbre, csak hátrébb és túl sok fájdalmas vizsgálaton mentem keresztül 20-21 éves koromban is, amiket nem is kellett volna.....ahelyett, hogy "szocializálódtam volna" az egyetemi élethez, várótermekben csücsültem és sokszor bizony órákat is ki kellet hagynom emiatt..... egyelőre se diplomám se egészségem, nem érte meg! (De nem adom fel!!!!!!!!!!!! Ha már kigyógyulok ebből a nyavalyából, könnyen meglesz az a pár nyelvvizsga meg szakdoga is, ami elválaszt a diplomától....)

Most még Esztó doktornőben bízok, hogy ő tud segíteni, és a többi problémámat  beleértve a női dolog is megoldódik az antibiotikum kúrával + gyógygombákkal együtt (persze mellette külön oda kell figyelni a hüvely védelmére is majd az biztos, nálam legalábbis).

Ibolyának pedig nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot, amivel ellátott, ellát újra és újra!!!! Már írom a füzetecskét bele a sok jó dologgal! Mindenkinek szívből ajánlom, keressétek bátran, mert hatalmas tudás van a birtokában, ami már mind tapasztalatból ered!

 

Ezt mind csak azért írtam le, hogy HARCOLJATOK, VEGYÉTEK KÉZBE SORSOTOK IRÁNYÍTÁSÁT!!!!!!!!!!!!!!!!

HALLGASSATOK BENSŐ MEGÉRZÉSEITEKRE ÉS NE HAGYJÁTOK, HOGY BÁRKI ELTÉRÍTSEN A GYÓGYULÁS IRÁNYÁBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!

 

EGÉSZSÉGES, ÖRÖMTELI, SZERETETTELJES NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!

Előzmény: Nuti49 (5750)