szako Creative Commons License 2012.07.23 0 0 282

elemes mp3-lejátszóval személyesen úgy tíz éve találkoztam utoljára, így ebben nem tudok segíteni. lehet, hogy létezik, egy szakboltba besétálva (vagy szakboltok weboldalait átnézve) biztosan választ kaphatsz egy ilyen kérdésre.

 

egyébként a lítium-ionos akksik azért elég jól bírják, az mp3-lejátszóm évek óta megy probléma nélkül (legfeljebb nem 20 órát bír egy feltöltéssel, hanem 15-öt, na bumm), a mobilom 6-8 évet kihúzott normális teljesítménnyel. tény, hogy ezeket nem tíz évekre tervezik, de általában az életciklus vége előtt úgyis fejlődik annyit a technika, hogy a júzer magától is lecserélné a gépet..

 

ettől eltekintve a legváltozatosabb színű-szagú lejátszókat veheti meg az ember manapság már tényleg akár pár ezer Ft-ért is (főleg, ha mp4 sem kell bele), mivel egyébként a legalapabb mobiltelefonokban is beépített funkció az mp3-lejátszás.

 

az egyetlen, amit nem tudok eléggé hangsúlyozni: akármennyire is tetszik a noname gagyi cucc alacsony ára vagy sokat ígérő koppintott (pl. ipod-szerű) külseje, *semmiképp* ne ilyet válassz, mert úgyis szar minőségű lesz és hamar tönkremegy, kettő árából meg kijött volna egy márkás termék is, ami egyébként kezelhetőség / gyártási és lejátszási minőség tekintetében a maximumot nyújtja, és amivel szentségelés helyett (recseg-ropog; nem ismeri fel a zenét; nem ismeri fel a PC; lefagy a szoftver; a fülhallgató egyik fele nem szól; olyan a lejátszás minősége, mint egy rádióé stb.) valóban élvezheted a kedvenc zenéidet, nagyon sokáig.

Előzmény: Törölt nick (279)