Schnurrbart Creative Commons License 2012.07.14 0 0 56684

Hát jó, de olyan izé lenne úgy odamenni, hogy már voltam előtte 3 dokinál, nem?  Mintha ilyen "problémás" beteg lennék, akinek semmi sem jó. Vagy hát nem tudom, lehet, hogy sz.rnak rá. :) 

Csak tudom, hogy általában így szokták, hogy behívnak a klinikára vérvételre, és akkor simán összefuthatsz a régi dokiddal, elég gáz lenne havonta más dokihoz menni. Mondjuk nem mintha érdekelne, hogy mit gondolnak rólam, csak úgy utálom, hogy koslatni kell jó orvos után.

Mert nálam már volt olyan, hogy minden egyes alkalommal új dokihoz mentem, aztán kb. 6 év alatt találtam meg az igazit. Csak ezt pl. endokrinológusnál kicsit izé eljátszani, mert kb. "egy kupacban" van mind. Nem olyan, mint pl. a fogorvos vagy a szemész, hogy minden sarkon van 2, meg jobb esetben félévente-évente jársz csak vissza.

Ja, igen, tudom, hogy benne van a  gépben, simán behozták nálam is a gépen azokat a hormon-eredményeket az endorkinológián, amiket a nőgyógyász csinált(atott). Szóval még csak az sem kell, hogy a szakterület megegyezzen.

Na, de ha ezt tudtam volna, hogy mehetek a klinikára meg az SZTK-ba is, szerintem a klinikára mentem volna. Fogalmam sincs, miért az sztk-ba mentem, illetve tudom :), kellett ott más időpontot is kérni, gondoltam akkor bepróbálkozok az endokrinológiára is. Jó hülye voltam, hogy nem néztem előtte utána az orvosoknak. Bár a fene se tudja, lehet, hogy akkor is ott kötöttem volna ki.

Amúgy nem tudom, hogy konkrétan a kardio hogy van, endokrinológián csak fél órát vártam az időpontomhoz képest, de volt már olyan, hogy 2,5 órát vártam arra, hogy ránézzen egy doki az EKG-mra, aztán rámondja az áment. Pedig oda is volt időpontom.

 

Feltétlen jelentkezem majd! :)

Előzmény: Szeleszte (56683)