AvJoe Creative Commons License 2012.07.13 0 0 59409

Olvass vissza. Évek óta szeretném Garamit nagyon messze látni az MTK kispadjától (és most nagyon enyhén fogalmaztam), szerintem RÉG alkalmatlan vezetőedzőnek, aki a saját játékosai nevét sem tudja, és még sorolhatnám....és a mai meccs is rajta ment el nagy részben (persze ettől még Vadnainak több önkontroll kellett volna).

Szerintem nem érdem, hogy visszahozta az MTK-t az NB1-be (mondjuk a kupa ezüst előtt kalapot le), hanem a minimum.

És igen, szerintem is szisztematikusan teszi a vezetőség tönkre a csapatot.

A mai meccsen több játékos elég gyatra produkciót nyújtott.

Hegedűs (felszabadítások, kirúgások, bizonytalankodás, és a 2. gólban benne volt), Hidvégi (régen nagy kedvenc volt, de most a ZTE-s formáját hozta, értékelhető megmozdulása sem volt) és Rácz (pályán volt???? tényleg????) teljesen értékelhetetlen volt.

Józsikát levették a pályáról teljesen, a 11-est szépen eljátszotta és belőtte, de pontos labdája előtte és utána sem sok volt.

Könyves többször nagyon szépen került helyzetbe. Csakhogy azt be is kell lőni, és továbbra is mondom, van egy igencsak kevéssé gólérzékeny csatárunk a személyében....Vadnai jól játszott 1 félidőt, de összeszedett egy idióta sárgát (csakúgy mint Zsidai).

A második félidőben teljesen elkészült az erejével, amit a riportertől kezdve kb. mindenki látott, csak vélhetően az éppen Halmai Gabi becserélésén gondolkodó Garami nem félálmában. Rég le kellett volna hozni, ez mondjuk nem mentség az agyatlan (és teljesen jogos) kiállítására, de ha egy normális edzőnk lenne a szenilis vénember helyett, ezt a pirosat megúsztuk volna.

Aki nagyon kellemes csalódás volt, az Csiki. Kalapot le előtte, ha így játszik az nb1-ben, alapember lesz, és nagy kedvenc.

A két középső védőnk szintén becsülettel tette a dolgát (csak az a nyamvadt első gól....).

Előzmény: volt mtk-s (59404)