Astrojan Creative Commons License 2012.07.12 0 0 419
Hogyan is tudhatnad, hiszen az se erti aki csinalta. Hidd el, a vilag erthetetlen, mert a fizikusok nem ertik es ezt le akarjak nyomni a Te torkodon is.

A vilag olyan, hogy masmilyen fizika es teljesen mas kozmologia kell a leirasahoz.

A matematikai leiras tobbe kevesbe hasznalhato, de a fizikai magyarazat teljesen teves, ezert az hasznalhatatlan zsakutca, gondolok itt pl a gravitacio tergorbuletes leirasara. Ebbol ki nem sulhet semmi es egyben megakadalyozza a gravitonok utani kutatast is.

Inkabb keresgelik a szerencsetlen Higgys bozontot, ahelyett, hogy a gravitont keresnek tizedannyi energiabefektetessel mar akar meg is lehetne, csak protont kellene bontani.

Egyebkent a graviton letezesenek bizonyitekat sem illene eroteljesebben kovetelni mint a ter letezesenek bizonyitekat, hiszen mindketto a gravitacio mukodesenek leirasara szolgal.

Csak mivel a ter matematikai konstrukcio, eleve kizart a kiserleti kimutatasa, magyarul elmebetegseg lenne kiserletileg keresni, addig a graviton felfedezese cseppet sem keptelenseg, amennyiben van olyan reszecske elobb utobb meg is lehet talalni.

Van olyan reszecske.

Előzmény: ZorróAszter (418)