b.gina Creative Commons License 2012.07.11 0 0 56673

Na ja, teljes mértékben igazad van :)

A vicc, hogy az egyik doki, akinél voltam Szegeden, a PCOS-t is megadta "szakterületként", hogy nyugodtan forduljanak hozzá azzal kapcsolatban... aztán nálam annyit csinált, hogy ugyan ráírta a papíromra, hogy PCOS (de csak a ciszták miatt), de azt mondta nincs IR-em, a hormonok rendben, és nem érti mitől hízok... Azt mondta biztos azért mert a pajzsmirigy gyogyó miatt többet eszek, egyek kevesebbet. Kösz :D

Nekem 3-6 havonta kell visszajárnom. Mikor felírta a gyógyszert akkor 3 hó múlva kellett kontrollvérvétel és azokkal mentem vissza hozzá. Mikor úgy nézett ki hogy javulok, akkor fél év múlva mentem. Most megint 3 hónap múlva kért vérvételt, mert romlottak az eredmények.

A vérvételeket Szegeden csináltatom, elég sz*r lenne még azért is feljárkálni Kecskemétre... Elfogadják a doki által adott beutalókat sztk-ban, szóval semmi probléma :)

Ha sztk-s úton csináltatod a cukorterhelést inzulinnal, akkor a cukor megvan másnapra, az inzulin az 3 hét... :( Hormonok is megvannak másnapra. Magánúton aznapra vagy másnapra van eredmény inzulinból is :)

Előzmény: Schnurrbart (56670)