Afrikaans8 Creative Commons License 2012.07.10 0 0 3598

"Rengeteg probléma van velük, a vendégektől való lopások, az ice és a hormonkezelés okozta nagyon komoly hangulatvátozások"

 

Ezt hogy kell elképzelni? Én egyszer voltam narkós csajjal, addig volt jó, míg nem vettük meg az üveg pálinkát és a többit. Ugyanis keményen ivott is, és elég komoly hangulatváltozásai voltak közben. Azonkívül nem bírt feküdni sem az ágyon, állandóan legurult róla, nekiesett a radiátornak, össze-vissza törte magát, le kellett fertőtleníteni arcszesszel az egyébként csodaszép lábait, mert összezúzta magát. Másnap persze röhögött rajta. Állandóan követelte a piát, hol ezt akarta, hol azt, nem lehetett igazából elmenni rajta, csak másnap tudtam megdugni ismét. Nem kívánok senkinek olyan élményt, mint az akkori két dugási szakasz között. Úgy kellett viaskodni vele, a zuhany alatt szétharapdálta a farkam... Ha egy thaiföldi shemale-nél ez jelenti az egyik egzotikumot, akkor a magam részéről eleve kihagynám.

 

 

"És hogyan csinálod? Bemész a shemale boltba, leveszed a polcról és bőröndben hazahozod? Mert amúgy nem lesz egyszerű dolgod, mivel ott pl. a teljesen átoperált csajoknak is Mr. marad a sz.igazolványukban, így a ,,nősülés" sem tudom hogyan oldható meg"

 

Elképzelem, ahogy hazahozza, leszállnak a repülőről, aztán a szerencsétlennek majd' leesik az álla, mikor a hivatalban kiderül, hogy az illető férfi... Mégis, mire számítotok? :D

 

 

"Azonkívül gyűjts jó sok pénzt, mert azután Te kell eltartsd a családját akikre már nem tud pénzt keresni, azon a 150-200ezer forinton felül amit az átlag kathoey ice-ra költ havonta"

 

No de ha valakinek ez kell :D

 

Előzmény: valakimajomakikérdezi (3587)