valakimajomakikérdezi Creative Commons License 2012.07.09 0 0 3592

Szerencsére a nemibetegségekhez nem tudok hozzászólni, de fizetős csajoknál szerintem mindig alap a gumi. Az itthoniakkal nem tudom mi a helyzet, de ott kint aki ladyboyt ismerek azok 90 %-a masszív narkós. Nem a szúrásos fertőzéstől kell félni, mert füst formájában szívják a cuccot. A szebbek, jobban keresők kristály meth-et, ez az ice, a kispénzűek a yaba nevű változatot. Ez még nem okozna gondot a vendégeknek, de a hatása miatt vannak bódult vagy túlzottan felfokozott időszakai a fogyasztónak, amikor pl nem tudja, hogy mi történik vele. Így nem kizárható, hogy ilyenkor gumi nélkül van az arra fogékony vendéggel...

Ladyboyokra jellemző módszer még az altató a vendég italába és ébredés után se lóvé, sem iratok(ritkán gyilkosságok). Vagy együttlét közben véletlenül megjelenik egy rendőr, és talál pár gramm cuccot a szobában, igy a kuncsaft szívesen fizet ki pár 10e baht ,,kenőpénzt" hogy ne vigyék be.

 

Nekem eddig sosem volt ilyen gondom (vagy szerencse, vagy mert tudok picit Thaiul és tudták, hogy nem pár napig 1-2 hétig vagyok ott ) pedig sosem dugtam el se pénzt se ékszereket. De rengetegszer volt, hogy a ,,lány" nem tudott annyira jól angolul és én kellett írjam a válasz sms-eket, hogy 1000%nem ő vitte el az órát, máshonnan a pénzt, útlevelet.

 

Úgy gondolom, hogy aki alapvetően egy talpraesett, körültekintő ember, azt nem érhetik nagy meglepetések. Nem szabad bevenni az ,,i love you" dumákat, a sírást, hogy ,,nem bírom ki majd nélküled" és a nagy öregek szerint 2-3 naponta csere, akkor csak jó emlékek maradnak. Ez vonatkozik lányokra, kathoeyre egyaránt. 

Ha már ott van az ember kihagyni nem érdemes, mert sok gyönyörű ,,lány" van, de ésszel és akkor felejthetetlen élményekkel gazdagodik az utazó :-)

 

 

Előzmény: kivancsi111 (3591)