Pötty63 Creative Commons License 2012.07.08 0 0 5521

4. rész:Aki csak "LÁTJA"..ezt a rohadt kórt..aki CSAK HALL RÓLA...A BÜDÖS ÉLETBEN NEM ÉLTE ÁT ENNEK A KÍNJAIT..AZ NÉZZEN FEL MINDEN ÉLŐ..LÉTEZŐ LYME BETEGRE!!!Mert nem elég a testi fájdalmak özöne..ott a lelki "TERROR"-azoktól..akik körül veszik őket!!Rossz hozzá állás ez.."NEM IS AKARST TANULNI..DOLGOZNI..STB!!"Megölik a beteget..szép csendesen ..DRÁGA GYERMEKEM..Hogy akart tanulni..Rokonok csak bántották..Én tartottam a lelket benne..Tanult mint az őrült..10 perc nem telt el..SEMMIT NEM TUDOTT BELŐLE!!!Dolgozni..ISTENEM..KOCSIBAN ÜLVE ELÁJULT!!!Nem komplettek az emberek ezen tagjai!!!Förtelem..Kikkel kell még az Orvososkon kívül harcba szállni a lyme betegnek..HOGY ÉLJEN??HOGY GYÓGYULJON???

 

TISZTELET MINDAZOKNAK AKIK PARTNEREK BETEGSÉGÜNKBEN!!!AKIK ÖNZETLEN TÁMOGATÓINK!ÓRIÁSI HÁLA NEKIK!!MERT NÉLKÜLÜL NEM ÉLHETNÉNK!!!!!!!

MERT VANNAK TUDJÁTOK!!ANYÁK-APÁK..FÉRJEK-FELESÉGEK-STB!!!!!!!!!ÉS TUDJÁTOK:NE ENGEDJÉTEK EL SOHA EGYMÁS KEZÉT!SZERSSÉTEK EGYMÁST!A SZERETET AKKORA ERŐ!!AMI NEM ZÁRHATÓ KAPSZULÁBA..TABLETTÁBA..INFUZIÓBA SEM ADHATÓ!!NOS ÉS NEM MEGVEHETŐ!!

DE OLYAN MINT AZ OXIGÉN..NEM LEHET ÉLNI NÉLKÜLE!!

 

AKI PEDIG EGYEDÜL VAN..MERT UGY HOZTA A SORS!!Elérhetőek vagyunk..Sokan..JÓ LYME BETEGEK!!!Itt vagyunk..csak keressetek minket...És SEGÍTÜNK TŐLÜNK TELHETŐEN!!!!

 

Mindíg van valami ami kimarad..de majd legközelebb...

 

Mivel a világon semmi mást nem eszek..csak NAPI 1 szem MILGAMMA N lágyzselatin kapszulát..és a gombáimat..én valóbán..semmi mástól nem lehetek ilyen jól..Nálam ez nem kérdés...

 

De özön a tárháza a lehetőségnek..ÉS EZT NEKTEK KÖSZÖNHETJÜK!!ÉS KÖSZÖNÖM MINDEN LYME BETEG NEVÉBEN!!

 

SEGÍTSÜK EGYMÁST..ÍGY TOVÁBB!!!!

 

és lesz majd ujabb előadás..stb...

Mert nagyon kell hogy tudjak találkozni VELETEK!!

ÓRIÁS ÖLELÉSSEL...Kivánva mindannyiótok épülését..felépülését..GYÓGYULÁSÁT!!!Szeretettel..Ibolya

Szép napot NEKTEK!!