Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2012.07.04 0 0 23994

Szerintem a legtöbb pontőr megteszi kreatívan, amit tud, és természetesen megvárja a kint levőket ésszerű ideig, és ha éppen zárva van a pontja, de ott van, akkor is megteszi az áthaladóért, amit tud. (Idén is voltak olyan biciklisek, akik összekeverték a bringatúrát a Tour de Pelsóval, és fél órával a nyitás előtt, amikor a pontépítést kezdtük volna, ott toporogtak. Kaptak, amit adni tudtunk, pedig az orruk alá dughattuk volna a táblázatot, hogy zárva vagyunk.)

 

Ötleteket azonban érdemes összegyűjteni és megosztani egymással. Különösen az átlagosnál is kreatívabb emberekét, mint pl. Sistergő, aki fullextrás pontőrautóval érkezik.

 

A hűtőtáska jég jó ötletnek látszik, de amikor egy pontőr szombat reggeltől vasárnap délutánig 2-3 ponton ad szolgálatot, elég kis ideig működne és kevés embernek segítene. A korai kezdés miatt pénteken kellett leutaznunk, a szálláson mélyhűtő sem volt, így a jégakku is visszafelé fejlődött szombat reggelre, nem is beszélve arról, mi lett volna a jéggel. :-) Aztán meg panaszkodnak a nonstop váltósok, hogy nem kapják ugyanazt a szolgáltatást már az első húsz kilométeren se, mint a reggeli futam. :-)

 

Előzmény: miki (23992)