miki Creative Commons License 2012.07.04 0 0 23992

Amit írok, az nem javaslat vagy kritika, csak egy régi sztori. Valamikor régen, még mikor Ujj Zoli szervezte a versenyt, én is üzemeltettem egy frissítőpontot. Természetesen az nem a mostani nagyságrend, max 30 futó mozgott a pályán.

 

Zoli persze azt mondta, csak jöjjek, ő ad mindent. Persze eszembe se jutott, hogy erre számítsak, előtte csináltam napok alatt annyi jeget, amennyire az otthoni fagyasztóm képes volt, bevásároltam mindent, amire gondolni tudtam, pakoltam asztalt, székeket, polifoamot stb.

 

Most, mikor Janó és Margó pontjára értem, Janó előkapott egy üveg jeges vizet, és azt mondta, sok-sok év után, hogy azóta is ezt akarta visszaadni, igazán jólesett.

 

Ja, és a kanna meleg vízből és pár zacskó száraz fájdalomból, amit Ujj Zoli adott, nem sok fogyott. Persze pontnyitás előtt órákkal már jártam a mezőnyt autóval, András talán emlékszik, utána szedtem össze a feladókat. A pályán lévőket számon tartottuk, szó sem lehetett volna arról, hogy bezárjuk a pontot, míg kint van előtte futó.

 

Szóval az is egy lehetőség, hogy megkérjük a segítőket, tegyék meg kreatívan, amit tudnak. Egy hűtőkocsi tényleg nagy macera, de egy hűtőtáska jeget sokan tudnának hozni.