Törölt nick Creative Commons License 2012.07.03 0 0 1363

Nahát akkor folytatódjon a Perturbado sztori.

 

A megerősített visszavonulások korát élem. Visszavonulsz? Nem. Visszavonulsz? Nem. Igen.

 

A kérdésedre válaszolva: az OTO ma is van. Ha értesz angolul, könnyen megtalálod őket. Megérteni persze, azt nem (mindazonáltal ha nem érted, akkor nem is kell). És sem tudom, hogy mit értek, de arra is egyedül kellett rájönnöm, hogy tényleg én értek valamit. De előtte ami történt, azt úgy lehetne jellemezni, hogy átgázoltam a mocsárban. Azzal a pánikkal együtt, ahogy a mocsárban süllyedni szoktak.

 

szexuális”: Ida Craddock. Ő egy jó referencia. OTO szent, de mindenképpen ő mártír a szó megfelelő értelmében. Én értem őt, de a leányzó angolul írt. És ezt le kéne fordítani. Ésmert nem tudok fordításról... A magyar okkultnak viszont van egy jól megfogható patologikus jellege, amit AC is megirigyelt volna. Van egy olyan érzésem, hogy ezt nekem is be fogják mutatni előbb-utóbb (mintha nem ismerném még). És én ezt úgy fogom értékelni, hogy „a kos előretör, és beleakad a sövénybe”.

 

Ránézésre pár nyugati aberrált...” Eddig egyetértek. „személyekhez kötődnek” Pl. szabadkőművesség?...nem?

 

"he or she shall learn to look upon the human form as divine with emotions which never degrade, but which always seek to idealize their object." Ida Craddock

Előzmény: Törölt nick (1362)