locon Creative Commons License 2012.07.03 0 0 3750

Elméleti úton beszélünk a dologról, de igen, hivhatjuk nepperkedésnek is, de szerintem az eredeti hozzászóló is valami ilyesmiben gondolkododt...

 

Amire nem válaszoltál de nagyon érdekelne! Az aranyat áruló honlapok/cégek/akármik 99 százalékánál ugyebár szerepel egy visszavásárlási ár is az egyes lapok, tömbök mellett! Ezt ténylegsen betartják, vagy ez csak a saját lapjaikra igaz amikor visszaveszik? Mondjuk veszek x kereskedőnél 50 darab tetszőleges súlyú lapot (legyen példásitva mondjuk 5 grammos Argor Heraus lapok) és azt y kereskedőnél megpróbálom eladni (tehát nem tőle vásárolt lesz az a lap), akkor y kereskedő grammáron veszi azt át Tőlem vagy esetleg kaphatok egy megkőzelitőleg olyan árat mint amit fel is tüntet visszavásárlásnál erre a lapra?

Ha általánosságban nem is tudsz vagy akarsz majd válaszolni, azt leirhatnád Nálatok hogy megy/ment ez a kis lapokkal? Bemegy hozzád Jóska Pista 20 darab Argor 5 grammos lappal, amik tökéletesek, arc is megbizhatónak tünik. Átveszed grammáron és kész vagy kaphat érte többet is?

Ezeknél az egy grammos tört lapok esetén mindenképp csak grammárat lehet elérni gondolom?igy van?ezeket mennyire szeretik már hamisitani?gondolom ezt a kereskedők csak eladni szeretik :)

Esetleg külföldi tapasztalat eladás ügyben?

Előzmény: naox (3749)