locon Creative Commons License 2012.07.03 0 0 3740

Maximum két oldalt kell itt visszolvass és ezekre pontos választ kapsz, Nálam sokkal értőbb emberektől! Ami biztos, egy grammos kiszerelést én még nem láttam, kivétel ez a "csoki"nak nevezett 50 grammos tábla amiket árulnak (persze drágábban mint az azonos súlyú egybelap...), ezek 50 grammos darabokra vannak osztva és törni lehet mint a csokit egy grammos részekre!

Certifikáció meg ha jól emlékszem 100 grammig a csomagolással együtt van, de ezt is pontosan leirják korábban itt! Sokkal fontosabb ahogy én látom, maga a gyártó, mint a "papir" amit adnak hozzá! Tulajdonképpen még nem fogtam kézbe hasonlót, de ahogy aneten a képeken láttam, kb egy számsorozat az egész az arany tokjának a hátuljába nyomtatva, szóval...

Az aranyat meg minimum közepes, de inkább hosszú távú befektetésnek ajánlják! Ezért sem ajánlják sehol sem (maximum a kereskedők) a kis (2-5-10-25-50 de sok helyen még tovább is elmennek ebben!) tételek vásárlását. Amennyiben kereskedni akarsz tényleg jobban jársz a tőzsdével, lehet már online is kereskedni bárhol...a fitikai arany nem igazán kufárárú, legalábbis nem számunkra kis emberek számára, túl sokma járjlékos költség hogy megérje.

Előzmény: Ágoston Róbert (3739)