juhosttt Creative Commons License 2012.07.02 0 0 7127

Az igaz, hogy a hús ízét rontja (bár ez is más kérdés, hogy ki milyen ízlésü), de a fejlődési rendellenességről megtudnád mutatni a kutatást? A szója átlag 40%-os fehérjetartalmú, tele van aminosavakkal. "Minden" táp alapját ez képezi. Ha erősebbet a táp, több a szója. Ha gyengébb, kevesebb. Az erős koncentrátumok is szinte csak szójából állnak, kis kukoricagluténnel. Egyéb takarmányok csak "higítják". Szóval a rendellenességeket 3 dologban gondolom (Hangsúlyozom, ez csak saját vélemény, ezért érdekel a kutatás):

Az egyik, hogy a túl magas fehérjetartalom fehérjemérgezést okoz, ami végső esetben halálhoz is vezethet. Ezt még kémia órán tanultam az iskolába..

A másik a kezeletlen szója, szóval nincs hőkezelve (vagy hasonló eljárással kezelve) így a bizonyos méreganyagok benne maradnak.

A harmadik a GMO, amit állítólag patkányokon teszteltek és a GMO hatása csak a 2-3 generációs utódokon jött ki, az első fogyasztókon (nagyszülők) nem jött ki rendellenesség.

 

Előzmény: Xaxonos (7123)