OWO Creative Commons License 2012.07.01 0 0 351

Szia!

 

Köszönöm válaszodat. Megint - mint itt mindig ;-) - sokat okosodtam, de nem eleget. Nem vagyok én olyan okos még, hogy fél szavakból megértsük egymást, de komolyan mondom, azon leszek ;-) .

 

Való igaz, amit a "crossover" kábelről írtál. A modern technikában valóban az elektronica "fordít", ha szükséges. Nem is ez a problémám, hiszen a kábel jó, mert a TV látta a laptopot. Igen eltaláltad, CSAK és direkt akarom a laptopot összekötni a TV-vel és csak ideiglenesen, mert nincs olyan hosszú kábelem, amely elérne a TV-től a Routerig, mert ugye az lesz/lenne a végső megoldás. Tehát ez most csak egy gyors és szükséges megoldás, amíg beszerzem a megfelelő hosszúságú UTP kábelt. Vezeték nélküli hálózati kütyüt meg nam akarok venni. Túl drágának találom. Talán majd egyszer.

 

Hogy a lényegre térjek végre nem értem ezt a mondatodat, de biztosan nem a te hibád: "indíts el egy média kiszolgálót (serviio, ps2 media server, windows media player), és a tv-n keress rá a hálózati beáálításoknál a kiszolgáló beállításokra.". Ezt, ha kicsit részletesebben, szájbarágósabban leírnád, nagyon megköszönném. Tehát a laptop és a TV beállításait külön-külön. Magyar Windows 7-t használok.

 

Köszönöm türelmedet és segítségedet.

 

Üdv: OWO

Előzmény: zbacsko (348)