Xantia Break SX 2.0 16v
2012.07.01
|
|
0 0
125
|
Nem vagyok novi sadi szerb,hanem temerini magyar vagyok,aki jelenleg újvidéken él.Vajdaságban jó régen nem voltak többségben a magyarok,legalábbis a déli részeken nem,a határőrvidéken mindig is többségben voltak a délebbről betelepitett szerbek.Szerinted,manapság a nemzetállamok korában életképes lenne a történelmi nagymayarország? A lakosság hány % a volt magyar az 1900as évek elején? Magyarnak lenni nem azt jelenti hogy trianon miatt kesergünk egész életünkben és nagymagyarországról álmodozunk.Én úgy gondolom hogy magyarabb vagyok jónéhány magyarországinál,jól beszélek magyarul,pedig túlnyomórészt szerbek lakta környéken nevelkedtem,ismerem a történelmünket,kúltúránkat.Néha csak ámulok és bámulok hogy néhány magyarországi faluban a tv nek nyilatkozók hogy beszélnek...mint a cigányok a Mónika showban. Ne várd el tőlem hogy a magyar nép javát akarjam,ha ti magyarországiak és politikusaitok sem vagytok képesek erre,emlékezzél csak december 5.ére és az azt megelőző kampányra... Még mindig nincs konkrét válasz arra hogy neked mint pl debreceni,vagy kiskunhalasi vagy veszprémi átlagembernek miben változna meg az életed ha hopphirtelen visszatérnének az elcsatolt területek? Az adód már nem csak a kismagyarországi cigányok etetésére menne el hanem kapnál még 1 millió erdélyi cigányt is a nyakadba.
Apropó temerin,tehát rövid i! |
Előzmény: lédús lárva sarja (119)
|
|