Törölt nick Creative Commons License 2012.06.23 0 0 1915

A házikó idestova 3 hónapja készül... nem vígasztal, hogy szétszedhető........ :( :( :( De az lesz, nyilván, persze, persze, hiszen épp emiatt nem lett betonozva, csak annyira rosszul esik ez az egész szituáció. :( :(

Most ha véletlenül az antwerpeni tojónak kedve lenne elfelejteni a meddőségét és letojna, azt megint dobhatom ki, mert nem lesz ideje felnevelni. :(

Lehet, hogy nem fogunk tudni olcsón kertes albérletet találni, és ha még sikerül is, nem biztos, hogy a főbérlő engedni fogja a galambokat, hát akkor a galambokat el kell ajándékoznom. Talán az antwerpenieket be lehet társítani anyu japán törpetyúkjaihoz, mert azok úgysem röpgalambok, de az meg nem egészséges állítólag... na mindegy, sz@r, még nem tudom mi lesz, hogy lesz.......! :(

A fakkok kialakítását majd megoldom valahogy, mert tényleg az antwerpeni hím uralja a kifutót és az összes fészket... de most már nem is tudom, hogy nekifogjak-e? Valamennyire muszáj, mert elég aljasan hajtja el az összes többit a feleségén kívül.

A kiskertet át kéne telepíteni anyuékhoz, a paradicsomok még hagyján, de a zöldbab? :( És az a sok zsák drága komposzt, amit a földbe bedolgoztunk, hogy fel lett ásva, 8 zsák virágföld és 8 zsák komposzt let beledolgozva, locsolva van az ország 2. legdrágább vizével, (víz+csatorna 921.- /m3) és a rengeteg munka ami eddig volt vele. A rebarbarát is ki kéne ásni valahogy, a zöldbab nyilván odaveszik majd, másodvetést meg akkor hanyagolom. Még Isteni szerencse, hogy gyümölcsfát nem vettem. :( Tudtuk, hogy csak időszakosan lakhatunk itt, mégis hirtelen jött.