VolksrodZoli Creative Commons License 2012.06.20 0 0 2956

Tegnap megérkezett a kicsike... Lehet irigykedni (azt hiszem az évszázad üzlete lett Ape vonatkozásában)

2001-es év végi, Magyarországon vásárolt, forgalomba helyezett, Ape 50 Mix long.

 

      

 

 

 

5+1 extrával.

-kis digitális óra (nem a gyári, de esztétikus utólagos)

-ablak párátlanító (elektromos, utólagos, a szokásos autósbolti)

-1 törlés funkciós ablaktörlő (utólagos kialakítás, de nagyon praktikus)

-benzines kályha a fülke fűtésére (utólagos)

-téli gumi szett felnin

+1

-a gép teljesen hiánytalan, az összes gyári, papírja meg van, 8500Km-rel

 

Az ára 300 környéke, új aksit régi tulaj adott (2012 júni 12.i vásárlással), difi olaj csere, tank és szűrők tisztítás, friss benzin, új gyertya, féltengely gumik csere, fékek állítása, balos tükör csere, kerekek felfújása :) az elvégzendő munkák .

 

a gép nem hangosabb egy letekert ablakos városi furikázás zajánál, semmi nem zörög benne (szóval nem értem aki lemez bódé hangra panaszkodik, az mitől lehet, ennek semmi, talán ha jég verné a bódét). Szépen húz, motorja hangtalan, 20m-ről még nem hallani, hogy jön (persze nem éjjeli csendben, de egy kis forgalmú nyílt terepen, úton). Behajtogatni a 195cm-met elég vicces, de bent fura mód tágas, a fejem nem verem a tetőbe, kormány nem ér a térdemhez, a lábfék tökéletesen lábra áll, olyan anyaméh efektusnak tudnám leírni az érzést... :)

Valaki írta, hogy neki 20Km a lélektani határ. Hát ebben a kétszer ennyi sem volt gond. Mondjuk ha folyamatosan ki be kéne ugrálni, az baj lenne, a vállam jellemzően beakad a szélvédő keretbe, ha nem élével szálok ki, de amúgy menni, király.

Uff én beszéltem.