csab1ka Creative Commons License 2012.06.19 0 0 867

Szia!

 

Azt a szállodát nem ismerem, én a Queen Kapiolaniban szálltam meg, nagyon olcsó, és igényes tiszta volt.

 

A boltban az árak -gondolom magatoknak akartok főzni,- drágábbak kb 1.5 szerese az itthoninak, de ha van akció, általában van, akkor nem vészes. csirke 2500ft/kg kb, tojás 80/db, paradicsom 1 dollár/db asszem. De persze ha valaki pontosabb öszeget tud az írja meg, nekem így rémlik.

 

Viszont amit tanulságként tudok mondani, én tavaly direkt kihangsúlyoztam többször is az utazási irodámnak, hogy konyhás szobát kérek, mivel én is spórolni akartam, a kaján. Szerinted olyat kaptam? Persze hogy nem. És kb nincs is nagyon olyan szálloda, ahogy érdeklődtem, ahol konyhás szobák vannak... De persze tévedhetek, én nem találtam később se!

 

Repülővel kapcsolatban, nálam voltak itt korábban sokkal profibbak, repülő fajtája szerint kiválasztott ülések stb, keresd vissza. Én a vistán foglaltam jegyet, tök olcsó volt decemberben oda vissza illetékkel 200ezer plusz 10 ezer biztosítás, magas volt a dollár árfolyam, szóval ahhoz képest jó volt, nagyon örültem. Aztán megnéztem a társaság honlapján, hogy ha ott foglaltam volna mennyivel lett volna olcsóbb és ezer forinttal :) Szóval rendben volt.

 

http://repulojegy.vista.hu/repulojegy/

 

Remélem tudtam segíteni!

Aloha! :)

Előzmény: kbetty83 (866)