zsanazsa
2012.06.14
|
|
0 0
2058
|
Sziasztok!
A tegnapi napon kezdtem el olvasgatni ezt a fórumot. Ha nem gond és nem zavarlak benneteket kérdezhetnék pár dolgot? 2005-ben diagnosztizálták nálam is az autoimmun betegséget. Még mind a mai napig nem tisztázódott hogy pontosan mi is a gondom. Ami talán biztos az az SLE betegség, ami mellet sok egyéb is kialakult mostanság. A legújabb a sjöngren szindróma ami ha lehet így fogalmazni a hozadéka az alap betegségemnek. A fájdalmakról amikkel már évek óta szenvedek nem kell különösebb beszámolót írnom úgylátszik, mivel mindenkinek hasonló a tünete. :( Nem mondhatnám, hogy vannak jobb és rosszabb napok mivel szinte minden nap szenvedek az izületi fájdalmaktól, az izomfájdalomtól stb. Évek óta medrolt kapok kezdetben nagyobb dózisban mára már csak 4 mg/nap. Amivel túlélek egy napot az a cataflan, de azzal sem húzom nap végéig...:( Viszont felírt egy másik gyógyszert is a dokim a Trexan-t. Viszont ahogy a kommenteket olvasgatom azt többnyire csak a RA betegek kapják. Vagy nem? Rosszul tudom? Nagyon félek tőle, írnátok valami jót is róla? Már ha van egyáltalán. A hónapban kell mennem kisnyálmirigy biopsiára. Volt már valamelyikőtöknek? Az az igazság, hogy 27 éves vagyok, van már egy kisfiam, viszont szeretnénk majd idővel kistesót. A doki kérdezte, hogy szeretnénk-e még gyereket, megbeszéltem vele, hogy először tegyen rendbe engem amennyire csak tud, aztán ha alakultam valamennyire majd nekifogunk. Én azt gondoltam, hogy ez a trexan max. pár hónapig fog menni aztán szép lassan leállít róla majd jöhet a baba. De ahogy olvasgatok itt, nem ez jött le a beszélgetéseitekből. Egy jópáran évek óta szeditek, nem okoz ez valami belsőszervi gondot? Hogy merjek majd így belevágni a tesó projektbe? Ne haragudjatok, hogy a gondjaimmal traktállak benneteket, de teljesen kétségbe vagyok esve. Előre is köszönöm azoknak akik írnak. További szép és fájdalomentes napot kívánok. :) |
|