Centaur85 Creative Commons License 2012.06.13 0 0 20837

Igazság szerint csak júliusban lesz nálunk a cica, mert még csak 7 hetes és meg kell várni, amíg 12 hetes lesz és megkapja az utolsó oltásait az elköltözés előtt. Addig szeretnénk mindent bevásárolni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, ezért kértem a tanácsotokat.

 

Jaffa: szobacica lesz, mert az előző kandúrunkat - félperzsa keverék - sajnos egy éjszakai udvarlás után egy autósnak köszönhetően már nem láttuk viszont. Ezt nem akarjuk átélni újra, tehát muszáj lesz megszoknia a cica WC-t minden tekintetben, ezért keresem a legmegfelelőbbet neki. Mivel még kicsi, talán jobban hozzászoktatható a fedeles toaletthez. Persze végső soron úgyis ő fogja eldönteni, hogy mi a jó neki... :)

 

cicumicoon: köszönöm a linket! Ez nagyon jó árban van, amit eddig néztem legolcsóbb is 2.500 forinttal többe került. Lehet az lesz végül, hogy a fedeles mellé kap majd egy peremes fedél nélküli cica WC-t is, és azt használja majd, amelyik neki jobban tetszik.

 

Alomnak a Biokat's Natural és a Biokat's Premium van kinézve. Még nincs eldöntva melyik lesz, de mindkettőről jókat lehet olvasni, és árban sem vészesek.

 

Kezdő száraztápnak a Hill's Feline Kitten Chicken-t és az ORIJEN Cat and Kitten-t fogja kapni. Alutasakosnak a Hill's Feline Kitten Multipack van kinézve, ebből heti 3-4 alkalommal fog kapni. Ide esetleg még tudtok ajánlani valamit? Minden tanácsot szívesen fogadunk!

 

Ezen kívűl persze kapni fog még kaparófát, apróbb játékokat és egy kényelmes alvóhelyet. Remélhetőleg jól fogja érezni magát... :) Rakok majd fel képet, amint nálunk lesz a cicus.