na ilyenből van kevés...magyarországon fogalma sincs a vállalkozásoknak, mi az hogy megizhatóság, minőség garancia és hogy egyik vevő hozza a másikat, itt mindenki egy hét alatt akar meggazdagodni.
én az olaszoknál vettem egy 7 éves golf 3-ast, mikor kint dolgoztam, mondták hogy van rá egy év gari, gondoltam persze persze, nem érdekelt, mert tudtam mit veszek, 7 éves autó elromolhat, 7 hónappal később mikor itthon voltam elkezdett rázni, elvittem 3 szerelőhoz, futóműveshez stb... eredmény rámsóztak 4 uj gumit, mondván, hogy kagylósra van kopva, azért ráz.
nyilván nem ez volt a hiba, igy mikor visszamentem olaszo.-ba visszamentem a kesekedőhoz hogy van egy kis baj, mondjon már egy normális szerelőt, ekkor ért megdöbbenéssel a dolog, mondta, hogy erre még van gari holnap vigyem el egy szervizbe megadta a címet, és gariban tök ingyen kicseréltek egy belső féltengely csapágyat.egy 8 éves autóban. itt próbálj meg visszamenni egy kereskedőhöz, 1 nap után, hogy valami gond van, azt is letagadja hogy valaha látott.
na ez szolgáltatás, a multkor vettünk kerámialapot, nyílván csak szerződött szerelő kötheti be, feleségem volt otthon, a szakik kijelentette, hogy ezt ide nem lehet bekötni, telefonon kellett elmagyaráznom neki mit hova kössön, igy csinálta meg végül 8000 ft-ért.