proffdesign Creative Commons License 2012.06.10 0 0 19660

c-c Mondtam ÉN :-) (is) még annó, hogy egy orchestra-t el tudnék képzelni Jenni mögé, Ma mikor megnéztem a hatás mint nálad kb :-) Bár a Reality-t még nem tette fel senki, bízok benne azt is felvette valaki.

Emlékszel Robi azt mondta, most még egy szép Anime rajzfilmkislány vagy, akinek van egy adottsága a kivételesen szép hangja, de társakat kell magad mellé találni, hogy kitaláld mi is a feladatod, küldetésed. És ma éreztem, hogy eltudnám képzelni hogy ilyen nagyzenekarok előtt énekeljen, biztos vagyok benne, pici göröngyős út után nyíl egyenesen rá talál erre az útra, és kapkodni fognak utána.

Amit éreztél az elején azt írtad "izgúlt" én annak tudtam be, hogy Tibinek a belépőjénél nem szólalt meg a mikrofon, lehet ezért volt, a felvétel minősége olyan amilyen, Kb én is ilyet tudnék felvenni a Canon tükörreflexes gépemmel, sajnos a beépített mikrofonja elég silány. Miért nem adnak egy ilyen modern nagyszabású műsort élő adásban, akár az M1-en? Vagy felvételről az RTL-en? Szerintem hatalmas ötlet, hogy filmzenéket adnak elő - időközben megnéztem egy riportot a zenekar vezetőjével, és dijjazom hogy bevállalták ezt a "nyitást" hogy bevonzák a fiatalokat a komolyzenébe. :-)

Előzmény: ysu (19659)