babaji Creative Commons License 2012.06.08 0 0 89

Kovács Magyar Táltos András éppen tegnap szerepelt az egyik tv emeltdijas betelefonáló műsorában :)))

 

" -Manci néni vagyok,tessék mondani jó helyen van-e az ágyam és van e  szellem  rajtam és a lakásban ?

- Drága Asszonyom térdtől lefelé vizeret érzékelek és egy szellem van.Tessék telefonon jelentkezni a gyógyitó központban és kollégáim szivesen kimennek a helyszinre"

:)))

Kérdezem mennyibe kerül egy helyszini fekhely-bemérés illetve szellem-elkergetés ? Azért kérdezem mert nem tudom,huszezret méltóztatok besaccolni !

Nem nagyon tartom valószinünek hogy messziről varázsvesszővel vizeret és szellemet lehetne mérni.Még a helyszinen is n e h é z , hatékony szenzitiv  olyan ritka mint erdőben a vargánya.Az én lakásomban már féltucat "szakember" ingázott és vesszőzött,de még véletlenül se ugyanott találták a problémát ! :)))) A kezdeti lelkesedés ezoterikus körökben l e l o h a d t mára a médiumizmus illetve a vessző-inga iránt.Én is becsődöltem az utóbbi technikával :)))

 

O t t   v o l t a m  több évtizede a szellem-sebészet tanfolyamon Kovács András is nebuló volt és egy Csontos Williem nevü szlovákiai magyar  tartotta. KÉPZELETBEN kimütik a beteg részt és egészségeset "tesznek" helyébe.....ez egy szokványos agykontrol módszer bárki ilyesmit autodidakta megcsinálhat.Az ellazult optimista hozzáállásu pozitiv  K O N C E N T R Á L T képzelet-akarat akár objektiválódni,testesülni,megvalósulni is hajlamos,lásd még szuggesztió és lásd hipnozis,autogén tzréning és számtalan változat.

Előzmény: bot79 (69)