Törölt nick Creative Commons License 2012.06.05 0 0 173

Kedves Venuto!

 

Nagyon meglepődtem, mikor a Találkozzunk! topikban megkerestél, és még jobban, mikor kicsit utánad olvastam a neten. Eddig nem ismertem az életművedet, most sem, mert nem volt időm belemélyedni, de  felkeltetted az érdeklődésemet, el fogok olvasni sok mindent tőled.

Viszont, hogy az én fórumos munkásságomban mi érdekeset találhattál, az számomra relytély:) Te tanult, tájékozott, művelt, stb ember vagy, csodálatos lélekkel, én meg csak egy füge:) Leginkább Istenről szeretek beszélni, olykor veszekedni is, ha kell (bár utóbbinak értelme nincs, dehát ha belelendül az ember, ugye), ezért írok sokat a valfilre, meg gügye verseleteket gyártok a buta meg ellenszenves topikokba, ha nagyon fáradt vagyok. Igaz, azok csak úgy szállnak a légben, és el kell kapni őket. Ha az ember megfelelő állapotban van, akkor meglátja:) Ebben a topikban talán a "h" betűs levélhez (ami remekmű:D) tudnám hasonlítani az én alkotásaimat, hogy pontosan értsd, mire is gondolok, ideírom az első Böbe babás remekemet, amit aztán lehet fokozni a végtelenbe és tovább, minden mondanivaló nélkül:)

 

Böbe baba boxol,

bőrébe botoxol.

 

Azt hiszem, ebből látszik, hogy a függe azért leginkább lökött nőszemély, nem pedig fenomenális költőnő. Én nem tartom cikinek, inkább csak kiröhögöm magamból a problémák nyomását a buta topikban ilyenkor.

Szóval köszi, hogy olvashatlak:)

 

 

Üdv

 

 

Nóra