airmax90
2012.06.01
|
|
0 0
24900
|
Szia!Igen, azt néztem meg. Nem rossz autó, de azért látszik a kor rajta kívül-belül, nem olyan mint az enyém volt mikor eladtam. Felverődések, horpadások körben vannak, belül itt-ott kopások, vezetőülés, kormány stb. Motorhang nekem ok nak tűnt, volt beviszgáláson, valami karterszűrőt kell cserélni csak, illetve én biztos cserélnék olajat meg minden szűrőt, gyertyát stb... amúgy minden működik rajta. Az órában és kulcsban is 118k van, de szerintem azért az több is lehet. utolsó pecsét 100k nál 2éve budapest motors. Kisnavi van benne, és minden német nyelvű, szóval nem magyarosították, a klimája tekerős (manuális?). Igazából az egyik legolcsóbb E60/61 es szóval így nézve nem rossz, és ez volt az első amit megnéztem. Vagy megbarátkozom azzal, hogy ennyi pénzért ez van, vagy hozzáteszek még 1-2M-et és akkor olyat is kaphatok mint amilyen az e90em volt... Megnézem majd az ezüst metált is, meg talán a jónak tűnő 20d ket is. Annyira nem extra sürgős a dolog... Ja a srác azt mondja 9-10l eljárt vele városban ha finoman nyomta, ha sietett akkor 12. |
Előzmény: wdriver (24894)
|
|