zolika2011 Creative Commons License 2012.06.01 0 0 36369

Köszönöm a megnyugtató szavakat. :) Igazából nem ezért regeltem de ha ez van akkor ez van...:) Szerintem pont azért jöttem mert halvány segéd fogalmam sincs arról hogy mit jelent ha egy baba BPD-s... Mert ha tudnám akkor ugye nem kérdeznék... mert ennyire talán én sem vagyok hülye.:)

Igen igazad van én mennyire rossz Anya vagyok hogy tudni akarom minden rendben e a kisfiammal.... azért mert nem vagyok tisztába bizonyos betegségekkel és nem tudtam hogy az hogy mászás közben a kisfiam nagyon elfárad  az a BPD-s babák jellemzője és majd kinövi... Jelzem ezt egy másik fórumon egy kedves Anyuka készségesen megírta nekem. És ezt szerettem volna, tapasztalatokat, hogy kell e megijednem, vagy mennem kell e tovább... Az hogy szegény gyermekorvosom elküldött jóhiszeműen, hogy nézzünk rá, mert lássunk tisztán biztos neki is a tudatlanságára vezethető vissza. Az hogy ma felhívtam és elmondtam neki mit szeretne a pulmonológus, azon teljesen kiakadt és támogatott abban hogy elvigyem máshová... biztos mindkettőnk butasága.

Neked pedig csak gratulálni tudok hogy soha nem aggódtál feleslegesen a gyermekedért... én már csak ilyen vagyok... aggódom értük... pedig az egyik 4 kilóval és 57 centivel született nem pedig akkorával mint a Picifiam... Ez van... Anya vagyok.....lehet hogy nem tökéletes de a gyerekeimnek próbálok az lenni...

Köszönöm a válaszaidat... és hozzáteszem elolvastam a hozzászólásokat... és sajnálom hogy vannak nálunk sokkal betegebb kisbabák... akiknek ezúton kívánok nagyon jó egészséget, szülőknek pedig kitartást, de azt gondolom mindenki a saját kisbabájáért aggódik a legjobban.

 

Még annyit hogy légtéroxigénről beszéltem és nem CPAP-ról...

 

Előzmény: netszkvid (36368)