tini07 Creative Commons License 2012.05.31 0 0 topiknyitó

Kedves Mindenki !

Tegnapi személyes POZITÍV tapasztalatomat szeretném megosztani veletek/mindenkivel !

A kisfiamat tegnap du. a bölcsödében nekilökték a polcnak, és felszakadt a jobb oldalon a homloka.3 és fél éves.

Mire az autóig értem vele egy zsebkendő tocsogott vérben ,a kicsi nagyon meg volt ilyedve,sírt.

Magam is ápolónő vagyok (csecsemő és gyermek ápoló + fogl.eü. szakápoló), de tényleg nagyon vérzett.

Azonnal rohantam vele a helyi sebészetre, de azt mondta az ápoló hölgy, h nincs orvos, de ha lenne

az is beküldené Tatabányára-ra, mert gyerek,fejsérült,lehet össze is kell varrni...stb .... !

Azért lefertőtlenítette és leragasztotta.

Bementünk, hála Isten nem volt senki, kb. 10 percet vártunk a Dokira.

Megérkezett a Doktor , behívtak minket.

Persze a kisfiam nagyon meg volt ilyedve,sírt .... félt hogy kap "szurit" és hogy bent kell maradni esetleg.

Bementünk.

Kérdezték hogy mi történt, elmeséltük ...., közben fel kellett fektetni Gerikét az ágyra !

Dr. Seres Zoltán volt az orvos ! 

Igazából Neki szeretnék köszönetet mondani, igazán nagyon kedves volt, értett a gyerekek nyelvén,viccelődött

a vizsgálat közben is ...... beszélt a kicsihez .... !!!

Én is próbáltam persze nyugtatni,de azért a gyerek a fehér-köpenytől mindig fél ....!

Nekem mint anyának ez nagyon jól esett, látni ,hogy a Kisfiam szépen megnyugszik, és a végére

már nevetett is a Doktor Úr kedvességének,odafigyelésének,türelmének köszönhetően !

Hála Isten nem kellett bentmaradni, sem összevarrni, 4 db. "Steri-strip"-el lett ragasztva a pici homloka, plusz fedőkötés.

Tetanuszt sem kapott,mert a kötelező védőoltásában megkapta előírt időn belül.

Fogalmam sincs hol tudtam volna ezt leírni,úgy hogy eljusson a "címzettnek" .. .:) ...de bízok benne hogy hátha így esetleg

valamilyen módon eljut hozzá, esetleg elolvassa talán !!!

Mépgegyszer köszönjük szépen a türelmet, a kedvességet és az odafigyelést a kisfiam nevében !!!!