evafurucz
2012.05.30
|
|
0 0
84111
|
Az Antinal gyogyszerhez szeretnék hozzászolni.Mi 9 alkalommal voltunk Egyiptomban,de a tavalyi év kivételével még sosem voltak gyomor problémáink.Sőtt még a gyereknek sem.Sokat hallottam az Antinálról,de venni nem vettünk.Tavaly bizony a második éjszakán arra ébredtem,hogy nagy gyomor görcseim vannak.Összekuporodva jajgattam az ágyon.Erre a férjem küldött egy üzit az indegenvezetőnknek .Azonnal válaszolt is a Biborka,hogy menjünk le a szálloda elé,mert 10 percen belül értünk jön a doki söfőrje és bevisz a kórházba.Igy is lett.A korházban egy kedves doki fogadott,akinek elmondtam mi a gondom.Lefektetett egy ágyra és azonnal beszurt egy infúziót.Ott állt mellettem mindvégig és kb.10 perc mulva,mikor a fele infúzió lefolyt,megkérdezte jobban e érzem magamat.Jobban lettem igen.Mire teljesen lefolyt az infúzió.már kutya bajom se volt.Annak ellenére még kaptam a dokitól 3 doboz gyogyszer,és elmondta hogyan kell szednem.Erre azonban már semmi szükség nem volt,mert teljesen rendbe jöttem.Mondták akkor a szállodában,hogy az Antinalt már nemigen kell megvenni,mert az orvosok az infúziót használják,mitúl csekély fél óra alatt rendbe jön a beteg. |
Előzmény: Arabella 11 (84099)
|
|