Törölt nick Creative Commons License 2012.05.28 0 0 5457

Na itt van egy agyzsibbasztó szöveg azoknak akik még mindig összekeverik a Bibilia / Korán gonosz emberszabású UFO ISteneit a valódi egyetemes szellem/lélek Istennel/tudattal:http://kovatt.lillacamp.hu/ezekiel.htm

 

HVH pogány IStenség semmi más: UFOLÓGIA A Köbön

A görög Zeusz a családjával az Olümposzon lakik

A Skandináv Odin a családjával Asgardon lakik(hegyként ábrázolják)

A Zsidó JHVH az angyalaival a Sinai hegyén lakik

Zsoltárok: 5 Felszóval kiálték az Úrhoz, és õ meghallgata engemet, az õ szentsége hegyérõl. Szela.,

Izajás 8,18: Itt vagyok én és fiaim, akiket az Úr adott nekem: mi vagyunk Izraelben a jelképek és a csodák a Seregek Urától, aki a Sion hegyén lakik.

 

Na most ha józanul és szószerint értelmezzük értelme lesz a szövegnek és itt egy olyan nagy valakiről van szó aki konkrétan valahol lakik, keze és lába van mint az Mózesnél már kiderült stb. egyébként ha az UFOlógia szemszögéből nézzük akkor a Bibliai szövegek80%-a értelmet nyer(kivétel a filozofálgatások, találgatások meg egyéb költői marhaságok mint pl.:Jób könyve)

 

Mózes 1. könyve 6,4 "Az óriások valának a földön abban az idõben, sõt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok [gyermekeket] szûlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitõl fogva híres-neves emberek voltak."


Ez nagyon érdekes mert nem csak az ősi kultúrák beszélnek faji keveredésről ahol az istenek(idegenek) földi asszonyokkal keveredtek és az eredmény óriás méretű erős lények lettek, hanem még az észak amerikai legendák is írnak erről ahol az égből/csillagok közül stb. jött istenek keveredtek az asszonyaikkal és a fiaik olyan hatalmaoks és erősek voltak hogy puszta kézzel vadásztak bölényre stb...Ezek az óriások a görögöknél Gigászok(kígyó testűek) és Titánok akik fellázadtak a Zeusz atyuska ellen és háborúztak a fő IStennel ugye ismerős ugyanez a Bibliából a sátán a kígyó és serege aki fellázadt a főnök ellen és háborút vívott majd elbukott stb...UFOlógia a köbön akinek van szeme az lásson!!!