attillaahun Creative Commons License 2012.05.26 0 0 5288

Köszi az oldal címet! Ez még később is jól jön majd valószínűleg.

Amire először hivatkozol külföldi oldalon lévő hirdetést (andatti linkelte), azt nem az axivoip tette ki, hanem egy beregisztrált tag, egész konkrétan a 294., ez a hirdetés végén lévő linkben szereplő ID-ből látszik.

A domain adatokból amiket most már én is megnéztem részletesen, szerintem semmi különös dolog nem derül ki, annyi hogy márciusban regelték be az axivoip.com oldalt, és a tulajnak kicsit butyuta mail címe van. A posta címe egyébként valós, szerintem a telefonja is, legalábbis ugyanez szerepel egy álláshirdetésben is.

Aztán ami a PH kitiltást illeti a google tárolt oldalaiból látszik, hogy az Axivoip néven beregelt tag 2 hirdetést tolt be szakmai topic-okba, ezért tiltották ki. A lényeg, hogy a hirdetések végén ugyancsak saját ID-s linket adott meg, ami szintén egy axivoip.com-ra beregisztrált felhasználóra utal. Ő konkrétan a 2. volt.

Utána pedig az általad linkelt cikk írója szerintem egy idióta, aki nem csak tárgyi tévedéseket, hanem (nem kevés) értelmi és helyesírási hibát is ejtett abban a 3 bekezdésben. Lejjebb az Axivoip hivatalos válasza sokkal korrektebb.

Az axivoipinvest.com-os címet pedig valóban ugyanaz regelte be mint az axivoip.com-ot, de ebben megintcsak nem tudom mi az érdekes.

Nem szimpatizálok különösebben egyébként a céggel, nekem sem tetszik pl. hogy minden hülye nyereményjáték meg partnerszervezés kint van már a nem túl profi oldalukon, csak éppen maga a szolgáltatás nem elérhető. De szerintem komolyabb gond nincs velük. Legalábbis amit így előljáróban elmondhatnék. Levelekre válaszoltak szerintem korrekt módon ( főleg ha azt nézem, hogy pl. olyan cég mint a Google szarja le nagy ívben a hibabejelentő ticket-eimet, amit azután írtam, hogy másodszorra húztak be az Android Market-es vásárlással).

Én egyelőre bizakodva várom a szolgáltatásuk aktiválását.

Előzmény: oplab (5282)