Istvan535 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 24780

Üdv,

Részben egyetértek. Szerintem nem is annyira a szakmai felkészültséggel van a baj, hanem inkább a hozzáállással. Magyarországon ha bemegyek egy márkaszervízbe sokszor még én érzem kellemetlenül magamat hogy ott rabolom a "drága" idejüket, és szeretnék a pénzemért valamilyen minimális kiszolgálást, szolgáltatást kapni. Na Németországban ez nem így van. Többször volt már hogy éppen beestem az utamba kerülő szervízbe, mert valamit meg akartam nézetni. Legutóbb kiégett helyzetjelzőt cseréltettem, annyira kedvesek voltak a magyar rendszámos autóval, az utcáról beeső BMW tuljadonossal mintha minden szervizet velük végeztettem volna az autómon eddig. Pedig bizonyára rögtön felismerték, hogy nagy valószínűleg soha az életben nem találkozunk, hiszen sajnos nem Bajorország szívében élek. Mégis úgy álltak hozzám, hogy azt a magyar márkaszervízekben tanítani kellene. Csak arra tudok gondolni, hogy azért van ez mert Ők tényleg a márkáért, a BMW- ért dolgoznak és hosszú távon gondolkodva mindent megtesznek azért hogy egy BMW tulaj olyan kiszolgálást kapjon, hogy a következő autója vásárlásakor ne kelljen sokat gondolkoznia azon hogy márkahű marad-e. Ott  ez a szemlélet!! Ja és egy fillért nem kértek a helyzetjelző cserért, nemhogy 4500,.Ft a semmiért(lásd Jocika)!!

Azért itthon is van kivétel STEEEF így nagy betüvel, mert Ő is márkeszervízben dolgozik itthon, de nem a megszokott  magyar hozzáállással és színvonalon!

Üdv, István

Előzmény: m5 power (24776)