cucli Creative Commons License 1998.12.19 0 0 36

>Az a bajom a koncertfelvétellel, hogy az >ilyet minek kiadni? Nincs rajta új szám, sőt >majd'minden számnak egy elég gyengus >feldolgozása szerepel azon a felvételen. >Szal ez absz. üzleti fogás volt a részükről, >és ezt simán ki kéne hagyniuk. Nekik az a >dolguk, hogy zenéljenek és nem az, hogy >mondjuk karácsony vagy húsvét előtt >kiadjanak egy maxit, amit meg lehet venni >ajándékba Béluskának vagy akárkinek, érted?

Nem, nem ertem.
1. A "gyengus feldolgozas" szerintem nem igaz, de ebben a temaban ugysem fogjuk meggyozni egymast. Igazi koncertlemez, a hangulatbol is eleg sokat visszaad. En pl. a borzday hatasara mentem el eloszor Kispalra. 2. Hany csalados ember van kozottetek? Mi a fasz bajotok van azzal, ha valaki a munkajabol, amit jo esetben szeret, meg is akar elni? Mitol lenne jobb nektek, ha kispalek pinceben zenelnenek? Mit vartok toluk? Fizessenek, hogy hallgassatok oket? Egyszeruen profi zenekarra valtak, de a profizmus messze nem zarja ki a minoseget.

Ami az uj szamokat illeti: Veszpremben nagyon jol nyomtak oket es eleg sokat, szerintem legalabb 7-8 lement. A PeCsa-rol nem tudok nyilatkozni, arrol lemaradtam.

cuc