kisbabi Creative Commons License 2012.05.15 0 0 11082

ez nálunk is így van. A legidősebb (5 éves) kérdezgeti hogy mikor lesz már kistesója. Mondjuk az ő fő motivációja, hogy 2 öccse van (4 és 2 évesek) és egy hugicát szeretne. Most kaptak egy kiskutyát aki lány, így kicsit megnyugodott hogy 3 fiú 3 lány van a családban :)

Azt nem mondom hogy sose lesz több gyerekem, de most egyenlőre elég. 6 éve vagyok itthon és úgy érzem teljesen beszűkültem, begyepesedtem. Elkezdtem angolozni, hogy ha visszajövök a  világba ..., de elég keservesen megy nehezen marad meg a fejemben :) Hát lehet nem kellett volna idáig hagyni fajulni a dolgokat :) Nekem szerencsére megvan a helyem ahova visszamegyek, de a visszatéréses papírmunka már most kiakaszt. És még cégen belül haza is kell jönnöm, mert az ovi nyitva tartása nem a Pestre bejárásos  munkarendhez van tervezve. Persze rögtön tanulással kezdek, mert 6 év alatt kb minden jogszabály és törvény megváltozott, úgyhogy gyakorlatilag 0ról kezdem :) De legalább van hol.

 

Az a gáz, hogy körülöttem is egyre több anyuka van, aki 6-7 éve otthon (2-3 gyerek) és fogalma sincsen hogy a legkisebb utáni gyes lejárta után mit fog csinálni hova megy vissza dolgozni. Mert mennének ugye...

Előzmény: Fogár (11052)