gabriel2010 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 298

Sziasztok!

 

Sok jót és rosszat olvastam ezen a fórumon az ACN-ről. 

A véleményem csak annyi:

Én bele léptem annak idején az ilferro autóreklámba is. Bár nekem szerencsém volt visszajött a pénzem és még egy téligumi szettet is tudtam venni :-)

A fickó aki azt elinditotta barom volt, mert az autóreklámban is lehetett volna pénz, csak szerződéseket kellett volna írnia a cégekkel akiket reklámozni fog egy-egy autó. De hülye magyar kapzsi volt. 

Hozzám az ACN a napokban ért el. Elmentem egy előadásra és nem gondolkodtam tovább rajta. Az életben buktam már többet is mint 65+áfa. Mindig álmodozom lottó nyereményről, hatalmas örökségről, de ki ne. Én adok egy esélyt magamnak és nem félek belevágni. Amitől félsz nem szabadulsz, szokták mondani, és ha félsz, hogy belebuksz, bele is fogsz. 

Igen lehet szarni szapulni az ACN-t, lehet, hogy egy piramis játék, de az avon, a Forever is egy ilyen cég, ami most is ugyanúgy működik. Engem az nem érdekel, nem fogok senkire kenceficéket rásózni, csak azért hogy nekem legyen pénzem belőle. Ez házalás. 

Szóval mndenki előtt ott van, ad e egy esélyt magának, vagy hagyja hogy elmenjen. Lehet belebukok, de  nem érdekel, mert megpróbáltam. 

Mindenkinek egy kalappal, aki belépett!!!!