annyi baj legyen Creative Commons License 2012.05.14 0 0 36130

Nem akarok véleményt formálni túlzottan, amíg még semmi nem történt, nehogy azt mondjátok előítéletes vagyok, csak pár mondatot szeretnék írni :)

Visztula:
"A 3 helynek elégnek kell lennie valamilyen egészséges ellenpontra, feltéve hogy az a 3 ember hajthatatlan azokban az értékekben, amikben hisz."

Azért ez így hülyén hangzik, hogy a természetjárás vezetői közül hárman ellenpontként képviselik a természetjárást :)

kvte:
"Röviden: nem maradtam elnökségi tag.

Fel lettem kérve munkára, most kéne belőnöm, hogy miben tudnék közreműködni és mennyi időm lenne rá. Kéktúra kiemelt szerepet kap, ebben lesznek remélhetőleg a legnagyobb változások. Hpnlap átalakul vagy lecserélődik, régi anyagok nem mennek a levesbe."

Logikus, hogy nem, hiszen te már bizonyítottál, hogy megvan benned az elszántság, és az elhivatottság, a végén még zavart okoznál az erőben.

"De pl. a Magyar Turizmus Zrt-s hölgy (Mártonné Máthé Kinga) teljesítette az Országos Kéktúrát, feltételezem nem egy quad nyergében."

Nagyon dícséretes. És a többiek? Belekezdtek már? Teljesítettek más túramozgalmakat? Aludtak az elmúlt tíz évben sátorban, falusi vendégszobában túrázás közben? Ha nem, akkor én is lehetek az úszószövetség elnökségének a tagja? Hiszen nem fulladok vízbe, feltéve, ha leér a lábam, és kiér a fejem a levegőre, és tudok nagyon jó tanácsokat osztogatni, hogy milyen jó lesz az úszóknak :)

Na, ez most csak így kikivánkozott belőlem, ígérem, ebben a témában egy darabig hallgatni fogok :)

Előzmény: Törölt nick (36128)