Igen, a sok kártevőt én is tapasztaltam, de hogy öklendezni? Nem lehet, hogy nem vártátok meg az utóérését?
Vannak, akik nagyon is jó tapasztalatokról számolnak be, s kifejezetten jó ízűnek tartják, boltokban is lehet kapni.
"A világossárga, lágy, nagyon bő levű, édes terméshús dinnye- vagy körteízű." )Terebess
"lA gyümölcshús világossárga, lágy, nagyon bő levű, édes, az íze leginkább a sárgadinnyére vagy a körtére emlékeztet." (gyumolcsok.blog.hu)
"Finom, sárgadinnye ízű, szív alakú, fél kilós gyümölcsöket termő, évelő, kis bokor. Nyáron szabadföldbe kiültethető, könnyen nevelhető növény. Akkor a legfinomabb a gyümölcse, ha megvárjuk, míg 1-2 hétig utóérik." (few.hu)
"Fogyasztás előtt ajánlatos pár napig szobahőmérsékleten utóérlelni." (Wikipédia)
"Aki szereti a sárgadinnyét, az a pepinot is szeretni fogja, mert nagyon hasonlítanak ízben. Még egy kis körte is kiérződik." bestzeller.egologo.transindex.ro
Valammi szerintem nem sikerülhetett, mert akkor más se foglalkozna vele.