Törölt nick Creative Commons License 2012.05.10 0 0 23

Hát átnevelni semmiképpen nem szeretnék senkit, de engem se akarjon senki! :-)

 

Tudom, magamból indulok ki, de szerintem a tudatalattit nem lehet társadalmi elvárásokkal kordában tartani. Egy normálisan működő szervezetben, legyen az férfi, vagy nő, a szexuális vágy jelen van. Vagy a katolikus papnak soha nem lesz erekciója? :-D Ilyenkor mit csinál? Két "miatyánk", egy "üdvözlégy"? Kezeket a paplan fölé? :-D Az apáca meg elmegy biciklizni? Jajj, de rossz vagyok! :-D

Az elfojtott ösztön olyan, mint szellem a palackban. Ha hagyják kiszabadulni, varázsereje van... :-) Ezt én nagyon tudom, egy bő évtizedig voltam saját nyomoromban, a világ nyílt ki előttem, amikor kiszabadultam és most verem a fejemet a falba, hogy mennyi mindent, mennyi kínálkozó immár bepótolhatatlan lehetőséget kihagytam, mint mintaférj!

 

Abban egyet értünk, hogy az emberi ösztönnel ellentétes és szerintem éppen ezért abnormális, ha bármilyen kényszer miatt mégis elnyomja a természetes vágyat. Csakhogy aki nem kóstolta, az nem ismeri az újdonság ízét.

 

Nincs annál idegesítőbb, mint amikor valaki azt mondja, hogy nem szereti a pacal pörköltet. Aztán ha kérdezed miért, akkor a válasz: még nem kóstoltam, de azt olvastam, vagy azt mondták.

 

Persze a libidó hiánya az más, aznnak sok oka lehet, akár szervi is.

Előzmény: Donna Lucretia (21)