Semmisem Creative Commons License 2012.05.09 0 0 657

Szeritnem van ráció abban is, h helyből dobod, dehogy futva több mint 11 méterrel menne nagyob abban biztos vagyok! amire edzeni kellene, h birja a tested a lecövekelést, azt a hirtelen megmerevedést, h a váll,törzs és karok átközölhessék az erőt a gerelybe, és akkor ott van még h csak egy nagyon kis "ablakon" lehet eldobni h jól szálljon. h felüljön a szélre. talán ha 5 foknyi az az ablak.

 

Na majd várom h mikr ejutsz szerintem lenyomod a szlovák csúcsot! és nem kicsivel!

 

Mindennap megdolgozok érte, teszek érte viszgálom hol egyensúlyozhatom továbbra jobbra  aműködést. edzem az inakat, nyujtom és erősitem. A csípővel is babrálok, találtam pl egy érdekességet, haránt terpeszben törzsforditást végzek , levegőt kifújva a hátul lévő láb irányába... nos ezzel az eljárássla aze ste elmozdult részeket (mert valahogy féloldalasan alhatok) vissza tudom tenni a helyére, ropog is rendesen, mint a géppuska, viszont utána laza is lesz mindenm pár perc mulva... érdekes dolog.

 

120.. 140...200 elgondolkoztam, h ha a mágneses terünket oylan sok midnen befoylűásolja és a mágneses terünk nyilván a testünket is csavarja huzza, ereszti, akkor pl ha úgy gondolkodom, h az öregség badarság, és társadalmi hipnózis, elfelejtem h nekem 70 évesen meg kéne halni, akkor úgy állok oda mától fogva midnen napnak, mint eddig, teljes erővel. Talán nem is lesz vége az életnek. Ki tudja megmondanni? Ha midnenki be nevelve van a 60, 70 év... Például az ember kezdetén lehet h 200 évig élt, de elkezdett hibázni, az utánzo emberek átvesznek midnent, ők is hibáztak, egyre többet... hamarabb is kezdtek meghalni, és egy idő után normálisnak vették a 190 évet majd 180at majd 120at, stb... van benne valami nem?

Előzmény: ghepard (655)