_splash_ Creative Commons License 2012.05.06 0 0 4111

Teljesen igazad van, Levinen! Szerintem azzal a maradék egy SzB taggal kellene beszélni, hogy a következő gyűlésen már napirendi pont legyen a Mekdan leváltása. De ehhez jelöltet is javasolni kellene. Így akkor ott már megszavazhatnánk, vagy legrosszabb esetben írásbeli szavazás útján.

 

Ismeri valaki a jelenlegi SzB tagot? Nagyon fontos lenne, hogy a legközelebbi közgyűlésre már ki legyen írva ez a pont, mert az azt követőt már semmiképp nem várhatjuk meg (talán nem is lenne...)!

 

(Az SzB tagokkal kapcsolatban is egyetértek. Természetesen joguk van lemondani, hiszen önként vállalták ezt a feladatot (amit készséggel meg is köszönünk nekik), de ezzel illett volna megvárni a következő közgyűlést, hogy legalább a társasház fórumot nem olvasó része is tudjon róla és lehessen új tagot jelölni. Talán most részben ezért sem történik semmi, mert eddig ők képviselték társasház érdekeit, de most, hogy így csendesen távoztak a bizottságból (amiről valószínűleg sokan nem is tudnak), senki nincs, aki ezt a feladatot ellássa, pedig ez minden lakó közös érdeke lenne.)

 

Üdv,

splash

Előzmény: Levinen (4109)