antinavi Creative Commons License 2012.05.03 0 0 39587

helló!

 

RS 800-ról pár dolog..

 

5km/óra sebesség alatt nem pontosan mér sem sebességet,sem távot..úgyhogy pl.Ágasvári odavisszára nem kapsz helyes értéket.Viszont a szintet korrektül mutatja.

A magassággal fenntartásaim vannak, voltam már 1400-on is a Kékesen párás időben.

Úgyhogy az nem pontos,de nem is annyira érdekes.

 

De ami futásra kell azt mindent tud.Edzéstervezéstől kezdve az zónabeállitásokig minden,futás közben 3 soros kijelzőn te tudod beállitani egyenként mit mutasson..stb..szóval jól használható.

Sebességet és távot nem jól méri minden tartományban,az én tapasztalatom hogy olyan 5 perces tempónál mér jól,az alatt és felett kicsit csal.Tehát sikmaratonnál ha pl.tartósan 4:30-at tervezel akkor érdemes korrekciót beállitani (merthogy azt is lehet rajta) ,mert átverhet a kijelzett tempó..már jártam igy.

 

Én már vagy 4et vettem,magamnak és barátoknak is ...kivétel nélkül használatakat..eddig senkinek sem volt baja egyikkel sem.Amúgy meg ha mégis ez lenne a Polar szerviz a Soroksári úton van és nagyon korrekt.

 

Az S3 pad szuper, de a rögzitése nem egy jó megoldás..rá kell segiteni egy ragtapasszal..úgy már stabil.

 

Heti 2x futok+hétvégén hosszabbakat úgy összesen 8óra/hét átlagban..ezesetben az elemek élettartama kábé: óra 9 hónap.S3 és pulzusmérő kb. 1 év.

 

GPS-es verzióhoz nem tudok véleményt,de miután általában tudom merre járok nekem nem is lenne érdekes.

 

Érdemes az expressz.hu-n pl, vagy az ebay-en körbenézni.

 

 

Előzmény: zoncsi (39583)