Törölt nick Creative Commons License 2012.04.24 0 0 1632

Sziasztok !

Végigolvastam egy elég terjedelmes részét már az egész topicnak, mivel sok hozzáértő választ láttam gondoltam felteszem a saját kérdésemet is, remélem tud valaki tanácsot adni.
Egyik szomszédunk kutyája miatt gondolkodom kerítésépítésen már egy ideje. Szegénnyel annyi az összes foglalkozás, hogy etetik, baromira unja magát azaz mindent ugat, falevél, szöcske,

vagy ha kiteszem a lábamat a kertbe, néha órákon át marha idegesítő mutáló vonyító hangon. Perpillanat egy sima drótkerítés van omladozó beton alappal (igen rossz állapotban, rengeteg

helyen már odarakott téglákkal kitömve.  Elvileg az ő kerítésük lenne de mivel funkcióját ellátja, pénzük nagyon nincs, az ugatás meg csak engem zavar, nincs más megoldás mint saját magam építeni.
Átlátszatlan, legalább 2m magas és ha lehet fogjon le a hangból. Én eddig sima zsalukövön gondolkoztam, ronda ronda de legfeljebb vakolom a saját oldalamat...szerintetek mi lenne a legjobb ?
35m kellene, meg további 20 méter a hátsó kerítésnél de az nem kell hangszigeteljen csak takarjon. Mindenféle ötletet előre is köszönök.