Tinman Creative Commons License 2012.04.23 0 0 1184

NOZICO arcüreg krém / ORGONVIZ-BÁZISU BIOAKTÍV KRÉMCSALÁD

 

Orgonvíz - Az éltető erő forrása.

A technológia lényege hogy a közönséges csapvízből, kútvízből a szervezet számára a legkönnyebben felvehető magas energiaszintű programozott vizet állítson elő. A programozás legalább olyan fontos mint az energetizálás. A víz így képes az életfolyamatok tökéletes működésének elősegítésére.

 

Sima népbutítás, a H2O molekulákat nem lehet programozni, a homeopátia koppintása:

 

Mi a homeopátia alapelve?

a gyógyszernek tartalmaznia kell azt az anyagot, amely ismereteink szerint a betegség tüneteit kiváltotta  Ezt az anyagot vízben vagy alkoholban felhígítják, egészen addig, amikor az oldat már egyetlen molekuláját sem tartalmazza az eredeti anyagnak. Samuel Hahnemann, a homeopátia alapító atyja szerint ez az eljárás nem a kémiáról szól, hanem arról az „energiáról”, amely a szeren keresztül a vízbe áramlik.

 

A krém egyéb hatóanyagát nem írja le, emiatt én nem is enegedném kereskedelmi forgalomba, de azt írják hogy bőrpír jelentkezik, ez alapján valami vietnámi balzsam hatásmechanizmust feltételezek: olajokban oldott kémiai anyagokat visznek be ami blokkolhat/aktiválhat receptorokat, + immunválasz/gyulladás a szervezet védekező válasza, ez értágító hatású, ezáltal helyi szinten javítja a keringést. Szvsz ez a mechanizmus csak a bőr felszínének közelében működhet, a belső fül már túl mélyen van, ha ott lenne valami krónikus probléma.

Előzmény: bububorzas (1182)