Látod-látod.... kibújik a szög a zsákból.... fos-tex 38-on negyed sáv... oszt minek? legalább 4 sávos eccerre, netántán 8? Persze ez utóbbi esetben egy dbx is kellene. Ez csak egy multitrack felvevő, ami ha elég komoly, alkalmas arra, hogy egy alap mellé még 7 syncron felvételt csinálj, vagy 2 csatorna esetén (sztereo) még 3 synchront. Szóval negyed sáv és 38-as sebesség nem megy az áthallás miatt, itt csak egy irányba lehet felvenni, hisz a végeredménynél 2-4-8 csatornánál az áthllási követelmény nem olyan nagy, a 35 dB ami realizálható bőven elég.
Még mielött egy hozzáértő felhördülne, az ilyen felvétel azért nem tartozott sohasem az "audiofil" felvételek kategóriájába de pár zenész nem sajnálta a fáradságot ilyetén elkészíteni a produktumát. (megspórolva a drága stúdió költségeit, hisz ott ugyanezt - bár sokkal jobb minőségben, de sokszoros költséggel is létre lehetett hozni)
Másrészt: most nyalogathatod a sebeidet, de csak én nekem volt igazam, nem értesz hozzá, és nem éreztél zsibbadtségot a tarkódon, amikor megvetted a magnót, mert ha jó értettem, neked ez a felébe került. És biza az a fele ár már előre megüzeni, hogy nem egy tüchtig üzemképes magnót vettél.
Itt most Big-dewill böfögése indiferens, mert ő egy Studer A80-ra alapozza a tapasztalatát, nem veveszi észre, hogy a két magnó között ég és föld a külömbség. Az egy letűnt korszak utolsó csúcs-produktuma, egy valódi stúdiómagnó. Nem Tascam.
Felhozod, hogy ezt nem közölte. De, igenis azt tette, amikor az árat megadta. Már megbocsáss, de könnyen utána lehet nézni egy jó készülékárának.
(amúgy ő sem ért hozzá, mert sebész a szentem, nem műszaki ember) Barátunk inkább egy kis mellékkeresetre vágyik, mert ha jól értettem, neki otthon Revox B77-ese van, azzal próbálja ki a szalagokat, meg tekercseli orsókra, majd rakja fel a vaterára. Tehát kb. ugyanolyan szaki mint te.
És nem kombifejes (gondolom neked is feltünt hogy 3 fej van benne) Amúgy tényleg, tud valaki olyan magnót 1970 után ami kombifejes volt és tudta a 38-as sebességet?